Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα λειτουργήσει στο Natasha’s babyland/Wonderland «Summer Camp», για παιδιά νηπιαγωγείου έως και πρώτων τάξεων δηµοτικού, αδερφάκια και φίλους των µαθητών µας, αποφοίτους του δικού µας όσο και άλλων σχολείων, από τις 19 Ιουνίου έως τις 21 Ιουλίου 2017.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής προγραµµάτων διάρκειας από µία έως πέντε εβδοµάδες

* 1η εβδοµάδα 19 Ιουνίου – 23 Ιουνίου

* 2η εβδοµάδα 26 Ιουνίου – 30 Ιουνίου

* 3η εβδοµάδα 3 Ιουλίου - 7 Ιουλίου

* 4η εβδοµάδα 10 Ιουλίου - 14 Ιουλίου

* 5η εβδοµάδα 18 Ιουλίου - 21 Ιουλίου


Σ΄ αυτό το Summer Camp τα παιδιά θα απασχολούνται δηµιουργικά κυρίως με αθλητικές δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια, αλλά και µε χειροτεχνίες, εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι, µαγειρική/ζαχαροπλαστική και πολλές-πολλές άλλες παιδαγωγικές δραστηριότητες.

 Επίσης, θα παρακολουθούν:

> 2 φορές την εβδομάδα µαθήµατα κολύμβησης από τους προπονητές του «Aqua Life»

> 2 φορές την εβδοµάδα µαθήµατα Mini Sports µε τους προπονητές της «Mini tennis»

> 2 φορές την εβδοµάδα µαθήµατα Tae Kwon Do µε προπονητή Tae Kwon Do

Oι ώρες της «κυρίως» απασχόλησης θα είναι από τις 9.30 πµ. έως τις 14.00 µµ., αλλά πριν και µετά από το ωράριο αυτό (εφόσον έρχονται νωρίτερα ή φεύγουν αργότερα) τα παιδιά θα απασχολούνται δηµιουργικά µε ελεύθερα ατοµικά ή οµαδικά παιχνίδια ή εικαστικές δραστηριότητες, υπό την επίβλεψη των παιδαγωγών, όπως γίνεται µε τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου μας.

Μία φορά την εβδομάδα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μία εκπαιδευτική επίσκεψη ή θεατρική παράσταση/εκδήλωση. Για τις ακριβείς ημέρες των επισκέψεων καθώς και τα μέρη που θα γίνουν οι επισκέψεις θα ενημερωθούν όσοι γονείς δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους, πριν την έναρξη του προγράμματος.

Εφόσον το σχολικό µας περνάει κοντά από το σπίτι σας, θα µπορέσουµε να σας προσφέρουµε και τη µεταφορά από και προς το σχολείο. Αν δεν περνάει, θα πρέπει να αναλάβετε εσείς τη µεταφορά τους.

Τα παιδιά θα τρώνε κοντά µας δύο γεύµατα – πρωινό και µεσηµεριανό (όπως πάντα σπιτικά και νόστιµα µαγειρεµένο!). Το μενού του μήνα θα σας αποσταλεί με mail πριν την έναρξη του προγράμματος.

Το κόστος για το πρόγραµµα αυτό θα είναι ανάλογα µε τις εβδοµάδες παρακολούθησης από 180 € έως 835 €.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος των όποιων επισκέψεων ή εκπαιδευτικών προγραμμάτων παρακολουθήσουν τα παιδιά εντός ή εκτός σχολείου.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Προκαταβολή: € 150,00 κατατίθεται σε έναν από τους λογαριασµούς του σχολείου µας, µέχρι το αργότερο την 1 Ιουνίου 2017. (χωρίς την προκαταβολή δεν µπορεί να γίνει δεκτό παιδί στο πρόγραµµα).

Εξόφληση: ανάλογα µε τη διάρκεια του προγράµµατος που θα επιλέξετε, γίνεται εξόφληση του υπόλοιπου ποσού σε 1 ή 2 δόσεις (αν πρόκειται για το πρόγραµµα των 4/5 εβδοµάδων), µέχρι τις 24 Ιουνίου 2017.

Εφόσον γίνει ολική εξόφληση του προγράμματος των 4 ή 5 εβδομάδων μέχρι την 1η Ιουνίου, γίνεται έκπτωση 8%.

▪ Στα αδέρφια γίνεται έκπτωση 10% στα δίδακτρα του δεύτερου παιδιού

▪ Το σχολικό χρεώνεται µόνο για το ένα παιδί

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ να επικοινωνήσετε µε τη γραµµατεία του σχολείου µας στα τηλέφωνα 210-8010614 και 210-6236713 ή µε e-mail στο babyland.wonderland@gmail.com

 

 

 

Eυέλικτα οικονομικά προγράμματα

To σχολείο μας προσφέρει ευέλικτα οικονομικά προγράμματα ανάλογα με το ωράριο και τις ημέρες φοίτησης.

Σε ένα ατομικό ραντεβού θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις τιμές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!