Θεωρώντας ιδιαίτερα σημαντική την άμεση επαφή των παιδιών με τα μνημεία του πολιτισμού μας, οργανώνουμε εκπαιδευτικές εκδρομές και επισκέψεις σε μουσεία και εκθέσεις καθώς και διάφορους άλλους χώρους που παρουσιάζουν ενδιαφέρον στα μάτια ενός παιδιού (πυροσβεστική υπηρεσία, φούρνος, οδοντίατρος, ανθοκομική έκθεση κτλ.), φροντίζοντας πάντα να τα εναλλάσσουμε έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο οι ίδιες επισκέψεις στους ίδιους χώρους.

Στις επισκέψεις αυτές πηγαίνουν μόνο τα παιδιά που έχουν κλείσει τα 3 τους χρόνια.

΄Οσον αφορά τα μουσεία, ετοιμάζουμε κάθε χρόνο ένα διαφορετικό πρόγραμμα επισκέψεων σε συγκεκριμένες αίθουσες μουσείων (Μουσείο Βορρέ, Μουσείο Πηλιούνη, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας κτλ.), πάντα σε σχέση με τη θεματική ενότητα την οποία επεξεργαζόμαστε σε κάθε χρονική περίοδο στο σχολείο μας (πχ. επίσκεψη στο Μουσείο των Τρένων με την ευκαιρία της γνωριμίας με τα μεταφορικά μέσα ή στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με την ευκαιρία της γνωριμίας με τα ζώα).

Οι επισκέψεις αυτές γίνονται κατά τη διάρκεια του ημερήσιου προγράμματος με συνοδεία ικανοποιητικού αριθμού εκπαιδευτικών και μόνο εφόσον οι γονείς είναι σύμφωνοι.

Επίσης, σε τακτά χρονικά διαστήματα τα παιδιά μας άνω των 2 ετών παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις κουκλοθεάτρου από θιάσους που επισκέπτονται το σχολείο μας καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα από εξωτερικούς συνεργάτες.

Eυέλικτα οικονομικά προγράμματα

To σχολείο μας προσφέρει ευέλικτα οικονομικά προγράμματα ανάλογα με το ωράριο και τις ημέρες φοίτησης.

Σε ένα ατομικό ραντεβού θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις τιμές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!