Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

Το πρόγραμμα του Νatasha's babyland/Wonderland είναι βασισμένο στις αρχές του 'Open Plan School', ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από την Αγγλία και διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο, προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα.

Χωρισμός τμημάτων

Χωρισμός τμημάτων

O χωρισμός τμημάτων γίνεται με βάση το έτος γέννησης των παιδιών, ακριβώς όπως γίνεται και στο Δημοτικό σχολείο και με τη γλώσσα που γίνεται το μάθημα. Σκοπός μας είναι να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις ανάγκες τόσο των ελληνικών σχολείων, όσο και των διεθνών σχολείων, στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες-Πρόγραμμα

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες-Πρόγραμμα

Είναι γνωστό πως σ' έναν Παιδικό Σταθμό δεν μπορεί να υπάρχει ένα άκαμπτο, σκληρό καθημερινό πρόγραμμα, το οποίο να τηρείται κατά γράμμα. Ειδικά στο Natasha's babyland/Wonderland, που δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ενεργό συμμετοχή των παιδιών στην εκπαίδευσή τους ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, έχουμε φτιάξει ένα ευέλικτο καθημερινό πρόγραμμα, το οποίο, εκτός από τις ώρες φαγητού και ύπνου, είναι δυνατόν να αλλάζει ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και επιθυμίες των παιδιών.

Αθλητικές δραστηριότητες

Αθλητικές δραστηριότητες

Θεωρούμε πολύ σημαντικό να παρέχουμε τη δυνατότητα τα παιδιά μας να αθλούνται. Ως εκ τούτου, όλοι οι μαθητές μας άνω των 3 ετών παρακολουθούν, κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος, μία φορά την εβδομάδα μάθημα ρυθμικής και μία φορά μάθημα γυμναστικής, από ειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες του σχολείου μας. Στο κτίριο του Natasha's babyland υπάρχει κλειστό γυμναστήριο.

Προετοιμασία για το Δημοτικό σχολείο

Προετοιμασία για το Δημοτικό σχολείο

Το να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για το Δημοτικό Σχολείο είναι πολύ σημαντικό για εμάς και το κάνουμε με μεγάλη επιτυχία. Η προετοιμασία όμως αυτή για εμάς, δεν σημαίνει απλά πως τα μαθαίνουμε να γράφουν, να διαβάζουν ή να μετρούν.

Eυέλικτα οικονομικά προγράμματα

To σχολείο μας προσφέρει ευέλικτα οικονομικά προγράμματα ανάλογα με το ωράριο και τις ημέρες φοίτησης.

Σε ένα ατομικό ραντεβού θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις τιμές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!